Use cases

Account aanmaken

Je hebt niet perse een account nodig, maar als je wilt dat wij alles veilig voor je opslaan is het aanmaken van een account wel aanbevolen.

 1. Stap 1.
  Druk op start en ga door de onboarding
 2. Stap 2.
  Ga naar profiel en klik op maak een account. Vul een geldig e-mailadres in en voeg twee keer hetzelfde veilige wachtwoord in en klik op registreer.
 3. Stap 3.
  Er is een mail met een verificatiecode gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Vul deze code in en je kunt direct inloggen.
 4. Stap 4.
  Je bent klaar en kunt meteen beginnen met het toevoegen van contracten. Deze worden nu allemaal veilig voor je opgeslagen.

Contracten toevoegen

Om je vaste lasten in kaart te brengen kun je heel veel verschillende contracten toevoegen. Deze komen terug in het overzicht in je kluis, we laten je in de stappen hieronder zien hoe.

 1. Stap 1.
  Ga naar je kluis en klik op het plusje.
 2. Stap 2.
  Kies vervolgens de hoofdcategorie en subcategorie waar je contract onder valt en klik op volgende. Het is ook mogelijk om een combinatiepakket toe te voegen. Je vinkt dan bijvoorbeeld woonverzekering en reisverzekering aan.
 3. Stap 3.
  Je hebt de mogelijkheid om je kosten en een einddatum aan te geven, zodat je kosten zichtbaar worden in je overzicht en je handige reminders kunt krijgen.
 4. Stap 4.
  Kies een kluis waar je het contract aan toe wilt voegen en klik op voeg toe.Je contract is nu toegevoegd aan de je kluis.

Extra informatie toevoegen aan contract

Je kun je contract verrijken met extra informatie, zoals bijvoorbeeld een foto van je contract of een pdf bestand. Daarnaast is het mogelijk om extra prijsinformatie en extra opmerkingen toe te voegen, zoals bijvoorbeeld dat je een gratis wifi-versterker kreeg. Een geheugensteuntje voor jezelf.

 1. Stap 1.
  Ga naar je kluis en klik op het pakket waar jij extra informatie aan toe wilt voegen.
 2. Stap 2.
  Door op het plusje te klikken kun je een document toevoegen; je kunt een foto maken of een bestaande foto kiezen. Je kunt een pdf bestand toevoegen vanuit je mail via de deelfunctionaliteit van je telefoon en kiest hier voor Bencompare. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bestaande documenten uit je bibliotheek toe te voegen.
 3. Stap 3.
  Naast je contract is het ook mogelijk om extra documenten, zoals bijvoorbeeld de algemene voorwaarden toe te voegen.
 4. Stap 4.
  Vul daarnaast het je startdatum en opzegtermijn van je contract in. Zo kunnen we je op tijd een melding sturen wanneer je contract afloopt.
 5. Stap 5.
  Onder 'kosten' vul je de prijs in van je contract als je dat nog niet hebt gedaan. Eventuele kortingen kun je aangeven door de slider aan te zetten.

Vergelijken

Loopt je contract (bijna) af, dan is het mogelijk om op zoek te gaan naar een andere en misschien wel betere deal.

 1. Stap 1.
  Bekijk de melding in je overzicht van het contract dat bijna afloopt.
 2. Stap 2.
  Klik vervolgens op het tabje 'vergelijk' en kies de vergelijkingswebsite voor de categorie waaronder je contract valt
 3. Stap 3.
  Klik op een vergelijkingssite waar je een nieuw contract wilt vergelijken. Je wordt verder geleid naar de website van deze vergelijker.
 4. Stap 4.
  Je kunt op deze website een vergelijking maken en het nieuwe contract op die site afsluiten

Kluis toevoegen

Organiseer je contracten nog beter door extra kluizen toe te voegen. Bijvoorbeeld voor een andere familielid, andere locatie of je werk/vereniging. Binnenkort is het ook mogelijk om je kluis met andere personen te delen.

 1. Stap 1.
  Ga naar instellingen rechtsonder in het scherm en kies voor kluizen.
 2. Stap 2.
  Klik op kluis toevoegen en geef je nieuwe kluis een naam.
 3. Stap 3.
  Je kluis is toegevoegd, je kunt nu meteen beginnen met het toevoegen van contracten.