Use cases

Account aanmaken

Om te kunnen starten heb je ene account nodig. op deze manier kunnen we je makkelijker helpen bij het overstappen en besparen.

Stap 1.
Druk op start en vul je emailadres in en druk in de mail op login om je te registreren.

Stap 2.
Wij controleren of je al eens via ons bent overgestapt. Als dit het geval is, vullen we de bij ons bekende gegevens al voor je in.

Stap 3.
Controleer de gegevens of vul de gegevens in de vervolgstappen.

Stap 4.
Wil je op de hoogte blijven? Accepteer dan ook de notificaties. Vervolgens is het proces afgerond en kun je de app gebruiken!

Contracten toevoegen

Om je vaste lasten in kaart te brengen kun je heel veel verschillende contracten toevoegen. Deze komen terug in het overzicht in je kluis, we laten je in de stappen hieronder zien hoe.

Stap 1.
Ga naar je kluis en klik op het plusje.

Stap 2.
Kies vervolgens de hoofdcategorie en subcategorie waar je contract onder valt en klik op volgende. Het is ook mogelijk om een combinatiepakket toe te voegen. Je vinkt dan bijvoorbeeld woonverzekering en reisverzekering aan.

Stap 3.
Je hebt de mogelijkheid om je kosten en een einddatum aan te geven, zodat je kosten zichtbaar worden in je overzicht en je handige reminders kunt krijgen.

Stap 4.
Kies een kluis waar je het contract aan toe wilt voegen en klik op voeg toe. Je contract is nu toegevoegd aan de je kluis.

Extra informatie toevoegen aan contract

Je kun je contract verrijken met extra informatie, zoals bijvoorbeeld een foto van je contract of een pdf bestand. Daarnaast is het mogelijk om extra prijsinformatie en extra opmerkingen toe te voegen, zoals bijvoorbeeld dat je een gratis wifi-versterker kreeg. Een geheugensteuntje voor jezelf.

Stap 1.
Ga naar je contractenoverzicht en klik op het contract waar jij extra informatie aan toe wilt voegen.

Stap 2.
Onderaan het contract kun je bestanden toevoegen; je kunt een foto maken of een bestaande foto kiezen. Je kunt een PDF-bestand toevoegen vanuit je mail via de deelfunctionaliteit van je telefoon en kiest hier voor Bencompare (alleen beschikbaar op iOS). Daarnaast heb je de mogelijkheid om bestaande documenten uit je bibliotheek toe te voegen.

Stap 3.
Naast je contract is het ook mogelijk om extra documenten, zoals bijvoorbeeld de algemene voorwaarden toe te voegen.

Stap 4.
Vul daarnaast het je start- en einddatum en opzegtermijn van je contract in. Zo kunnen we je op tijd een melding sturen wanneer je contract afloopt.

Stap 5.
Onder ‘kosten’ vul je de prijs in van je contract als je dat nog niet hebt gedaan. Eventuele kortingen kun je invullen door te kiezen voor geavanceerd.

Vergelijken

Loopt je contract (bijna) af, dan is het mogelijk om op zoek te gaan naar een andere en misschien wel betere deal. Je kunt nu in de app overstappen van je zorgverzekeraar, internetaanbieder en energieleverancier.

Stap 1.
Bekijk de melding in je overzicht van het contract dat bijna afloopt.

Stap 2.
Klik vervolgens op het tabje ‘vergelijk’ en kies de vergelijkingswebsite voor de categorie waaronder je contract valt.

Stap 3.
Klik op een vergelijkingssite waar je een nieuw contract wilt vergelijken. Je wordt verder geleid naar de website van deze vergelijker.

Stap 4.
Je kunt op deze website een vergelijking maken en het nieuwe contract op die site afsluiten